Συχνές ερωτήσεις

Γιατί να επισκεφθεί κάποιος το icebar?

Yπάρχουν περίπου 50 πραγματικά ice bars σε όλο τον κόσμο.Αν δεν έχετε επισκεφθεί κάποιο άλλο, τότε το Lindos Ice Bar έχει τη μικρότερη τιμή εισόδου. Επιπλέον δεν πρόκειται για ένα συνηθισμένο bar, αλλά μπορείτε να δειπνήσετε στο εστιατόριο του Lindos Ice Bar ή να απολαύσετε το ποτό σας στο lounge bar ή το πρωινό ή κάποιο snack στην καφετέρια μας.

Τι ώρες είστε ανοικτά;

Το lounge bar καθώς και το εστιατόρια είναι ανοιχτά από τις 8 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. Το ice bar είναι ανοιχτό από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 μετά τα μεσάνυχτα καθημερινά και τα σαββατοκύριακα.

Πρέπει να πληρώσω για να μπω στο ice bar?

Ναι. Υπάρχουν διάφορες συμφωνίες που ταιριάζουν σε όλες τις τσέπες, από απλή είσοδο, είσοδο με ποτό ή είσοδο με ποτό και αγορά προϊόντων με την επωνυμία μας.

Κάνετε κάποια έκπτωση για μεγάλα γκρουπ;

Ναι, αν είστε 15 ή παραπάνω άτομα σε ένα γκρουπ μπορούμε να σας κάνουμε έκπτωση ή να σας δώσουμε παραπάνω ποτά με το εισητήριο.Για γκρουπ άνω των 25 ατόμων σας προτείνουμε να καλέσετε πρώτα ώστε να γνωρίζουμε για την άφιξή σας χωρίς αυτό να είναι απαραίτητο.

Μπορώ να τραβήξω φωτογραφίες μέσα στο ice bar?

Και βέβαια.Προτρέπουμε όλους τους επισκέπτες μας να φέρνουν τις φωτογραφικές μηχανές τους μαζί.Το προσωπικό μας θα είναι εκεί για να σας τραβήξει σε αξέχαστες πόζες!

Πόσο μπορώ να μείνω μέσα στο ice bar?

Ο καθένας έχει τις αντοχές του.Όμως η μέγιστη ώρα που μπορείτε να μείνετε μέσα είναι 30 λεπτά.

Ποιά είναι η καλύτερη ώρα να επισκεφθεί κάποιος το ice bar?

Δεν υπάρχει κάποια στάνταρ ώρα.Συνήθως οι πιο ήσυχες ώρες είναι συνήθως μέχρι τις 5 το απόγευμα.Αν έχετε μικρά παιδιά θα ήταν καλύτερο να μας επισκεφθείτε τότε.Από τις 9 το βράδυ μέχρι τις 2 μετά τα μεσάνυχτα που κλείνει το ice bar θα βρεθείτε σ' ένα ατέλειωτο πάρτυ!

Είναι ακριβά τα ποτά μέσα στο ice bar?

Όλα τα ποτά και τα κοκταίηλ μέσα στο Ice bar κοστίζουν 6 ευρώ.Τα ποτά στο lounge bar όμως συμβαδίζουν με τις τιμές που θα βρείτε στα περισσότερα bars της Λίνδου.

Που βρίσκεται το Lindos Ice Bar?

Θα μας βρείτε στην πλατεία Κράνα που είναι πάνω στον κεντρικό δρόμο, πάνω από το χωριό της Λίνδου απέναντι από το λόφο που οδηγεί στην κεντρική πλατεία της Λίνδου.

Υπάρχει πιθανότητα να κρυώσω;

Αυτό εξαρτάται από εσάς.Στην τιμή του εισητηρίου περιλαμβάνεται μια ζεστή κάπα και γάντια.Θα συνιστούσαμε να φοράτε κλειστά παπούτσια, αλλά και πάλι αυτό δεν είναι υποχρεωτικό.

 

Copyright ©2012. Lindos Ice Bar
DEVELOPED BY